Brannsikring & Utstyr

Skadeforebyggende - brann:

Som et ledd i vårt skadeforebyggende arbeid har Møretrygd inngått avtale med Stansefabrikken AS om levering av effektive slukkemidler til rabaterte medlemspriser, i tillegg ytes tilskudd direkte fra Møretrygd ved innsending av fakturakopi etter slukkemiddel er montert.

Tilskudd

 • Ved å kjøpe og montere tilbudte slukkemidler gir vi deg tilskudd pr. enhet (inntil tre enheter per. kunde), maksimalt tilskudd kr 1.800. Se tabell.
 • I tillegg reduserer vi egenandelen med kr. 5 000,- hvis Bonpet ampullen har blitt utløst og det likevel oppstår skader. Du får også ny ampulle gratis fra oss.

Bonpet slukkeampulle med gitter

Fakta om BONPET Slukkeampulle

 • Leveres med monteringsbrakett inklusiv beskyttelsesgitter.
 • Utløses ved 90 grader celsius
 • I maskinrom dekker hver ampulle inntil 8 m3 i lukkede rom eller motor inntil 240 hk.
 • Verner mot branner av klasse A, B og F i tillegg til brann i el.anlegg

Deflector håndslukker

Vi tilbyr også Deflector håndslukker (6kg) som inneholder den samme unike slukkevæsken. Dette produktet er Ratt sertifisert og kan erstatte lovpålagt pulver/skum apparat. I tillegg til å kunne slukke brann, slipper du å tenke på sekundærskader som oppstår etter å ha brukt et pulverapparat.

Båtslukker / Sprinkler 6 liter

Vi tilbyr også en 6 liter Sprinkler med automatisk og manuell utløser, denne er p.t. godkjent for fartøy opp til 10,67. Denne dekker 10,2m2 ved 2 meters høyde. Krever service hvert 5 år, med årlig visuell kontroll. Man kan oppholde seg i rommet ved utløsning. Spinkleranlegg refunderes med 1200 kr. Enheten kan monteres selv.

Slukkegranat Bonpet

SLUKKEGRANAT for slukking av branner i brann klasse A, B og F. Enkel og sikker å bruke til slukking av branntilløp på kjøkken, bil, båt, campingvogn, hytte og for å skape frie rømningsveier ut fra f.eks. bygning i brann. Slukkegranaten aktiveres ved å kaste den hardt inn i konstruksjoner rett over brannen. Den har god slukkeevne som gjør at branntilløp slukkes raskt og ‑effektivt.

Slukkevæsken i våre slukkegranater etterlater ingen sekundære skader, og er en miljøvennlig slukkevæske. Slukkevæsken er multifunksjonell, og slukker e‑ektivt brann i faste organiske stoff‑er (for eksempel tre, papir, sto‑ etc.), ulike typer lettantennelige og lett brennbare væsker (for eksempel bensin, olje, sprit, fett etc.) brennbare gasser, vegetabilsk matolje (frityr), matfett og elektrisk utstyr opp til 1000V.

Når væsken kommer i kontakt med ammer blir en del omdannet til en ufarlig gass, som kveler brannen. Resten legger seg som en kjølende lm over alle overflater, og begrenser mulighet for re-antenning.  Vekt 700g. Mål Ø 64mm L: 197mm

Link ytterligere informasjon: http://www.brannvernshop.no/slokkegranat/slukkegranat-bonpet-deflector-as-5

BlaszeCut – slokkeslange (1 m eller 2 m)

BLAZECUT opererer automatisk uten strømtilførsel ved å detektere høy temperatur. Når temperaturen overstiger 120 ° C i avlukket, smelter sensorrøret på det punktet hvor temperaturen er høyest. Smeltepunktet på røret skaperen dyse som spyler hele innholdet ut i det beskyttede området/rommet. Brann slukkes og overflater kjøles ned.

Link ytterligere informasjon: http://www.brannvernshop.no/slokkeslange/blazecut-1-meter-deflector-as-12

Møretrygd medlemspriser eks mva og frakt

Bestilling

Frakt og mva. kommer i tillegg til den oppgitte prisen.
Bestilles direkte fra Stansefabrikken AS via epost her:

Mail: mtordre@stansefabrikken.no
Tlf.:  919 01 990

Husk å oppgi i eposten:

 • Pakke-nummer du vil bestille. (pk. 1- til pk. 7)
 • Antall enheter
 • Navn/firmanavn
 • Adresse
 • E-post
 • Mobilnummer

* Send inn til Møretrygd kopi av faktura og bekreft at du har montert utstyret, så mottar du tilskuddet fra oss direkte til din bankkonto.

For mer informasjon: Kontakt Stansefabrikken AS på tlf. 919 01 990 eller se nettsiden www.bonpet.no

Kontaktperson i Møretrygd: Havarisjef Erling Kløvning, tlf. 472 33 885 eller ek@moretrygd.no